30 maj 2019

Långhelg!

Idag har vi varit lediga hela familjen! Jag vaknade redan vid halv sju och passade på att äntligen lyckas ta mig iväg till gymmet:-)


Åh, så roligt och skönt det var! Nu kör vi igen, in i de gamla vanliga rutinerna tycker jag. Hoppas kroppen får hålla sig frisk nu.

Pontus har målarhelg då han och Krille ska måla om deras hus. Leah följde också med dit, men inte för att måla utan för att leka med Emma. Jag och Hugo satte oss i bilen och åkte till Elin och Minna. Vi drog sen vidare till Linköping för att shoppa doppresent till Majken.

Vi var långt ifrån ensamma kan jag ju säga. Så mycket folk det var i vissa butiker!


Här är två stycken som tröttnade på att stå i den långa kön inne på Lager 157.

Vi hittade till sist även en bra present att ge Majken när hon döps nästa helg. Tyvärr missar ju jag dopet vilket är väldigt tråkigt. Fast Hannah och jag bokade den här resan långt innan dopdatumet var bestämt så det blev så. Helt sjukt att jag återigen missar ett dop på grund av utlandsresa. Så ofta är jag ändå inte ute och reser, men just det lyckas jag tajma in.


Vi sprang in och ut i flera affärer och när vi kom till IKEA då tröttnade Minna på oss. Hon ville leka själv inne på deras lekpassning så där lämnade vi henne. Hugo var alldeles för stor för att få vara där. Sju år var maxåldern.

Jag köpte massa nya fina växter inne på IKEA. Blev även några nya toaborstar och ljus såklart:-)


Efteråt testade vi deras nya mjukglass med jordgubbssmak. Den var sådär enligt mig. Slängde hälften då jag inte fick i mig den.

Hugo lyckades hitta kläder till skolavslutningen med. Allt utan skor. Han vill så väldigt gärna ha ett par svarta låga Converse skor men det var helt omöjligt att få tag på! Ska se om vi kan knipa ett par på Intersport här imorgon.

Så himla trötta vivar nä'r vi kom hem sen både Hugo och jag. Pontus och Leah de kom bara hem och sa hej och sej då för att åka på tennisträningen som var nu ikväll. Leah sover över hos Emma dessutom så henne har jag knappt sett idag. Somnade till på soffan förut så har redan hunnit sova en stund. Ska försöka umgås lite med Pontus nu och kolla på någon film eller  liknande. Vi har heller knappt sett varandra idag.

//Sofie

Inga kommentarer: