23 maj 2019

Skolmusikal

Ikväll har vi varit och kolla på Leah och hennes klasskompisar när de har haft uppvisning av sin musikal som de tränat på hela året.

Det var superduktiga alla barnen! Det märktes att de tränat mycket och alla såg så stolta ut när de stod där uppe på scenen. Leah hon både dansade, sjöng och läste text.

Efter musikalen var det fika och barnen de lekte för fullt. En riktigt mysig torsdagskväll har vi haft.


I morse hittade jag den här fina klänningen som jag köpte i London förra sommaren. Det är rätt kul att ha som utmaning att gå igenom sin garderob och använda det man har.


Även skogarderoben håller på att gås igenom. Dessa röda hade jag nästan glömt bort att jag hade men se så fint det blev till den gula klänningen:-)

Pontus är ute och kör trimmer nu och klipper gräset. Han var bara tvungen för vi har inte hunnit innan och vet inte när det kommer finnas tid att göra det annars framöver.

Känns som vi ligger efter med så mycket här hemma! Vi har ett lass med skräp som borde köras till tippen, en kärra full med saker som ska till loppis, jord som borde köras ut och gräs som borde sås, måste ringa en installatör som kan hjälpa oss med parabolen då vi fortfarande inte har någon fungerande tv här hemma, plattor som borde läggas runt huset, båten som ska göras i ordning så vi kan sjösätta den, ett hus som är extremt smutsigt och inte storstädats sen efter jul, träningen som jag vill komma igång med ordentlig igen efter sjukdomstiden som varit, har flera saker som ska planeras in inför sommaren etc.  Ja det är mycket. Skulle behöva vara ledig för att komma ikapp ordentligt. På vardagarna hinns ju ingenting med som det är just nu.

Jag borde ta tag i och städa toaletterna och badrummet då de är så äckliga och smutsiga, men jag orkar bara inte. Klockan är 20.30 och jag ska hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen.

Det är ju en helg som stundar så får väl ta nya tag då och börja beta av alla måste grejer då.

//Sofie

1 kommentar:

Hannah sa...

Ångrar lite att jag inte tog en uggleklänning också :)