21 maj 2019

Röstat och ätit glass

Efter jobbet idag tog vi oss i kragen och åkte och förtidsröstade jag och Pontus. Vår vallokal ligger ju ett par mil bort så jag förtidsröstar alltid av ren princip. Vägrar åka förbi kommunens alla vallokaler för att komma till den jag har. Då förtidsröstar jag hellre! Och är dessutom klimatvänlig då bilvägen blir mycket kortare:-)



Efter att vi röstat så åkte Pontus och tränade tennis. Jag och Leah sprang in i en klädaffär där Leah hittade en klänning till skolavslutningen. Nu återstår bara kläder till Hugo och skor till dem båda. Får ta det någon dag framöver.

Sen åkte vi och hämtade Hugo som var och lekte hos en kompis. De hade vattenkrig och sprang omkring i trädgården och hade hur kul som helst i värmen. Helt galet att det är sommarvärme ute igen! Den får väldigt gärna stanna för min del.

På vägen hem sen så blev det ett stopp för att köpa varsin glass. Årets första! Tog dock med oss dem hem och åt dem efter att vi intagit middagen. Smakade himla bra med lite efterrätt. Sånt som livar upp en tisdag.


Är det någon mer som upplever att daimstrutarna blivit mindre? De är tillräckligt stora för min del alltså, men visst fasen är de mindre en vad de varit? Såklart så har de ändå ökat i pris. Det känns ju lite konstigt om strutarna blivit mindre...kan man tycka.

Nu ska jag göra mig redo för natten. Har mått så bra idag så jag har planer på att ta mig iväg till gymmet imorgon. Har längtat så det ska bli roligt att få komma dit igen efter mitt sjukdomsuppehåll. 

//Sofie


Inga kommentarer: