09 maj 2019

Fotbollsresa

Hugo har lämnat oss för att åka på fotbollsresa till Manchester tillsammans med Erik och morfar. Lite avundsjuka är vi allihopa, särskilt hans syster. Men nästa gång är det hon som får åka iväg och göra något så det jämnar ju alltid ut sig. 

Jag hämtade barnen i skolan när de slutat så åkte vi till Erik å Frida sen.


Att få ta ett kort på bara Majken är omöjligt då hennes kusiner ständigt håller i henne. 


Efter en stund kom även pappa dit så då kunde de alla börja åka mot Stockholm. Planet går tidigt så de ska bo en natt på hotell där innan de flyger imorgon bitti. Hugo har varit supertaggad på den här resan enda sen han fick veta att de skulle åka för flera månader sedan. Det här kommer bli hans livs bästa resa enligt honom själv🙂  väskan var packad med enbart Manchester United tröjor. Ska man på fotbollsresa så är det det man tar med sig förklarade Hugo för mig. 

Ska krypa ner i sängen igen. Har känt mig bättre idag på eftermiddagen, men jag blir så trött när jag gör saker. Fick ett tips av moster Anette idag på en privatläkare som ska vara bra. Ska ta och ringa dit imorgon å se om jag kan få hjälp via dem. Mamma tipsade även om en alternativ hälsopraktik som jag med ska höra av mig till. Jag har verkligen inget å förlora. Snarare tvärtom.

//Sofie

Inga kommentarer: