06 maj 2019

Söndagslunk

Igår blev det inte så mycket gjort alls. Pontus och Hugo drog iväg på fotbollsmatch på förmiddagen. Jag låg i sängen fram tills att de kom hem igen typ. Leah och jag kollade på första säsongen av HippHipp. Så roligt när barnen också tycker det är roligt att kolla på:-)

Efter lunchen så drog jag och barnen till mamma och pappa en sväng. De har varit i Amsterdam och kom hem i lördags. Vi blev bjudna på våfflor och så fick vi även träffa Majken, Erik och Frida som också var där.




Sekunden senare illvrålade Majken och ville inte alls vara med på några fler bilder.

Mysigt att få hänga med fröken en stund. Vi blev även bjudna på våfflor som mamma fixade så vi hade en riktigt bra eftermiddag.

När vi kom hem sen hade all min energi återigen dränerats. Jag kröp i säng och kollade på andra säsongen av HippHipp med Hugo innan jag somnade. Se hur den här dagen blir. Är sjukskriven måndag, tisdag och onsdag den här veckan med.

Idag ska jag iväg med Hugo på morgonen då han har tandläkartid annars ska jag bara vara hemma och inte göra ett skit. Det är planen och så hoppas på bra återhämtning så jag kan få åka och jobba som vanligt snart igen.

//Sofie  

Inga kommentarer: