11 maj 2019

Loppislördag

Den här lördagen hade Pontus match med Hugos lag på förmiddagen. Minus Hugo då som är i Manchester och har det gött. Det är väldigt tomt här hemma utan honom. Men sån tur att vi kan hålla bra kontakt över telefonerna. Han skickar Snapchat på allt de gör och så pratar vi via videosamtal så då känns han inte så långt borta.

De hade varit och besökt ett fotbollsmuseum idag, gått rundtur inne på Old Trafford och så hade de även besökt Manchester United shopen där Hugo hade fått köpa sig en Lindelöf tröja. Det var en mycket nöjd son pratade jag med i telefon förut:-)


Leah hade också fotbollsmatch idag så jag och mamma var och kollade när hon spelade på förmiddagen. Det var kallt och de förlorade så ingen vidare fotbollslördag.

Efter fotbollen så åkte vi och åt lunch och gick en runda på Smålands längsta loppis som ägde rum idag. Blev några små fynd för min del, annars var det mest Leah som hittade saker.


Jag hittade det här fina brickbandet för endast tio riksdaler. Pontus fina bricka som han gjorde när han gick på båtskolan får pryda bandet så länge.


Kannor är jag ju svag för och denna fina i glas gav jag bara en femma för!


Gamla registreringsskyltar blir ju fina som inredningsdetaljer. Den här ska nog få komma upp på väggen inne i vardagsrummet sen.

När vi kom hem sen var jag sååå trött. Värktabletten började gå ur kroppen med så jag gick upp och la mig och sov i nästan två timmar.

Nu borde jag börja fundera på vad vi ska äta ikväll. Jag är helt ärlig fortfarande mätt efter lunchen. Åt världens största schnitzel med pommes så jag kommer inte vara hungrig förrän imorgon känns det som. Men de andra är hungriga säger de så något måste jag väl ta och hitta på....

//Sofie 

Inga kommentarer: