18 maj 2019

Vi har ett stort hus igen!

Pontus var uppe till halv tre inatt och tapetserade och gjorde klart allt där nere. Så när vi vaknade i morse så var hela rummet färdigtapetserat och all skyddsplast och skyddspapp på golvet borta! Så underbart, vi har ett helt hus igen!

Det är inte helt färdigt men vi kan iallafall vistas i den delen av huset och det är såå skönt.

Den här lördagen har Hugo och Pontus varit iväg på fotbollsmatch. Leah har lekt med en kompis och jag åkte också iväg för att träffa en kompis. Maria och jag hade nämligen lyckades boka in en dejt så jag åkte dit och umgicks med henne och barnen. Jättekul och ses! Mycket prat och lek med de små blev det innan klockan tickade på och jag var tvungen att åka hemåt.

Jag ställde mig och slängde ihop kvällens middag i all röra här hemma. Vi har grejer överallt verkligen, men får ta lite i taget så är vi nog snart i ordning igen.


Kom på att jag ingen bild alls har att bjuda på från dagen så slänger upp en på gårdagens efterrätt som Leah stod för. Så stora barn jag har! Jag slås av det lite titt som tätt. Den här gången när Leah helt själv ställde sig i köket och bakade en kladdkaka. Färska hallon till med, det är grejer det:-)

Nu laddar vi för Eurovision. Jag har inte lyckats se någon av deltävlingarna, men finalen är ju den viktigaste. Heja Sverige!

//Sofie 

Inga kommentarer: