17 maj 2019

Internet och TVlösa

Igår fungerade vare sig Internet eller Tv här hemma... Så vi hade en väldigt lugn och skön kväll.

Lite för lugn och skön då jag höll på att somna redan vid halv åtta. Pontus började med att tapetsera där nere igår så snart är det så pass klart att vi kan börja använda rummet igen! Vi är taggade:-)

Idag fungerar iallafall Internet igen men TV:n vet jag inte när vi kan få igång igen. Pontus fick för sig att vi skulle byta från Canal Digital till Viasat då de ringde och lurade på honom ett erbjudande. De lovade samma programutbud som det vi hade innan, men när Viasat gubben varit här och installerat skiten och vi börjar kolla så fattades flera kanaler. Bland annat BBCBrit som är min favvokanal!

När de dessutom säger att det kommer vara exakt samma kanaler fast det inte är det, ja då surar jag till. Ringde till Canal Digital och fick ett bättre erbjudande och använde ångerrätten till Viasat. De försökte med bättre erbjudande då med men vi fick ju så bra från Canal Digital plus att vi får ha de kanaler vi vill ha där så nej tack. Men nu är vi i ett mellan läge där av inga tvkanaler.... Och såna där moderniteter som att streama för att kolla på saker har ju inte kommit till oss som bor straxt utanför stadsgränsen, men vi får försöka överleva ändå.

Nu ska jag dra till jobbet. Gött med fredagskänsla igen:-)

//Sofie



Inga kommentarer: