19 maj 2019

Det var den helgen...

Hur fort har inte den här helgen gått? Var det inte fredag för typ ett par timmar sedan? Helt galet vad tiden bara försvunnit den här helgen.

Jag hade skitont i biohålorna inatt så har sovit som en kratta... Vaknade före övriga familjen så passade på att gå ner och göra en riktig mysfrukost söndagen till ära.


Pannkaksmuffinsen går alltid hem:-)

Första frukosten i det nya matrummet. Kändes riktigt bra. Vi har börjat så smått att ställa i ordning på alla grejer. Soffan kom på plats igår kväll. Men det tar ju lite tid och sen måste man ju känna efter hur man vill ha allt också.

Idag började jag leta fram alla grejerna vi ställt ner i källaren under tiden vi renoverat. Det resulterade i att jag började rensa i hela förrådet där nere. Lagt ut hur mycket grejer som helst på facebookloppisen och gjort säckar med sånt som ska slängas och skänkas bort. Är inte klar än på långa vägar och hela nedervåningen ser återigen ut som ett kaos. Men det blir nog bra till sist!

Jag var heöt slut så jag däckade och sov en stund efter lunchen. Barnen och Pontus har återigen haft en fotbollsdag. Hugo skulle inte haft det men de ringde från 06 laget och det fattades spelare så han hoppade in där. Leah hade hemmamatch men då min bihålor kändes sisådär så stod jag över att följa med utan fortsatte med röjandet.

Nu ska jag hoppa i pyjamasen och njuta av kvällen innan ögonen stängs igen för natten.

//Sofie 

Inga kommentarer: