12 maj 2019

En till loppisdag

Pontus jobbar på där nere och för att han skulle få göra det i lugn och ro så drog jag och Leah till mamma en sväng. Vi såg att det skulle vara en loppis idag i Vadstena så vi åkte dit en sväng.

Strålande sol när vi åkte hemifrån och mulet och blåst när vi kom fram. Fy så kallt det var!


Några säljare stod ute med sina bord men så var det även en del inomhus. Det var mycket folk och i och med att det var så kallt blev vi inte kvar så länge.


Jag hittade dessa fina ryska dockor som fick följa med hem från loppisen. Tycker såna är så läckra!

Efter vårt kalla besök där behövde vi värma oss så vi åkte till ett jättemysigt café inne i Vadstena. Jag hade aldrig varit där innan, men så mysigt och fint!



Allt var i äldre stil och så himla fint med massa gamla möbler och porslin.


Fikabrödet fick också tummen upp av oss alla:-)


Vackert med alla fina tulpaner i parken!

Efter vår lilla tur så åkte vi förbi Elin och Minna en sväng. Minna och Leah lekte en massa och så lämnade vi även över en kasse med kläder till Minna. Hon fick lite urvuxna kläder efter Wilma som Emma var över och lämnade hos oss igår. Det tyckte Minna var kul. Särskilt regnhatten, den ville hon inte ta av sig:-)


Mosters troll! Lika söt som hon är lika pratsam är hon. Och bestämd.

Hon kom springande med tårar i ögonen när vi skulle åka och gav mig världens kram. Då ville jag bara stoppa henne innanför jackan och ta med henne hem mosters hjärta!

Vi åkte sen hem och åt lunch hemma hos mamma. Jag somnade till en stund på soffan. Var rätt trött efter dagen.

När vi kom hem till oss sen så hade Pontus hunnit måla i stort sätt allt så vi närmar oss slutet så smått. Tapetsering står här näst på programmet och därefter ska kaminen sättas in. Är trött på att leva som att vi bor i en trång liten lägenhet. Vi är typ bara i den lilla delen av köket och så vårt sovrum. Barnens rum är fulla av alla möbler som vi förvarar där så där kan man knappt vara. Ja, det är ju alltid skönt när en renovering blir klar:-)

//Sofie

//Sofie  

Inga kommentarer: