15 maj 2019

Jobb och zonterapi

Idag fick jag äntligen åka och jobba igen! Man uppskattar känslan av att få ställa klockan och gå upp för att göra sig i ordning och åka till jobbet rätt mycket efter att ha varit hemma och varit sjuk.

Sen var jag helt sketslut efter jobbet men jag hade väl inte trott något annat. Dels varit hemma och varit sjuk och sen är jag på ett nytt ställe och har massa att lära mig. Det tar på krafterna.

Efter jobbet idag så hade jag bokat tid på en alternativ hälsopraktik, homeopati. Mamma tipsade om att det kanske kunde vara ett alternativ till att få hjälp med bihålorna så jag ringde och bokade en tid. Jag har aldrig varit på något sådant innan men jag är verkligen öppen för allt för att kunna få hjälp och bli bättre.

Hon var jättetrevlig som hade praktiken och hon verkade väldigt duktig och kunnig. Jag fick bland annat zonterapi och jävlar vad ont det gjorde. Men enligt henne kommer jag inte känna mindre och mindre ju bättre jag blir.

Håller tummarna för att det ska ge bra effekt!

Efter jag varit där så kom jag hem till ett tomt hus. De andra hade åkt på fotbollsträning. Jag åt lite mat och sen tog jag med Ebbot ut på en promenad. Så himla skönt väder och så välbehövligt för min trötta kropp och knopp.


Nu ska jag duscha och sen krypa ner under täcket. Kommer somna på två röda har jag en känsla av.

//Sofie 

Inga kommentarer: