05 november 2009

1025

Inlägg har jag skrivit i min lilla blogg:) Kom inte på någon rubrik så varför inte nämna det?:)

Idag har jag gjort något helt galet för att vara mig. Jag har köat för att få en spruta! Vaccin mot svininfluensan i och för sig men just grejen att jag har stått och köat för en spruta i över en timme är helt galet...När jag kom fram till sköterskan som skulle sticka mig så vad det första hon sa: "Oj vad blek du ser ut! Är du lite nervös?" Haha jo det var jag men det gick ju bra som tur var. Lite öm i armen men jag får väl se om det blir mer eller stannar där.

Har haft en hel dag praktik också men jag fick gå tidigare för att ta sprutan så det var ju snällt. Sen vid femtiden så var jag och Pontus på Hugos dagis för utvecklingssamtal. Hugo hade blivit hämtad av sin snälla faster innan då de helst inte ville att barnen skulle vara med under samtalet. Men de hade bara bra att säga om Hugo. Han har ju en mycket stark vilja påpekade de men det visste vi ju sen innan haha. Hugo var envis och bestämd redan när han kom ut från magen.

Nu ska jag sitta och göra lite skoluppgifter som ska vara inne senast imorgon, ute i god tid som vanligt:) Pontus sitter och busar med Hugo på golvet så det är lite stoj här omkring men jag får väl fortsätta när Hugo somnat annars sen.

Ha en bra kväll!

//Sofie

Inga kommentarer: