14 november 2009

Fredag den 13 = otur!!!

Igår så gick allt åt skogen kändes det som. Bråkade i evigheter med Halebop (som ni kanske vet) och på eftermiddagen när jag och Hannah skulle in till Linköping, ja vad tror ni händer då? Sofie kliver ur bilen på parkeringen utanför affärerna och ska ta ur väskan ur bilen men...Hittar den inte! Då har jag glömt väskan hemma!!! Ahh så jävla irriterande! Det är ju ett par mil att åka så det är ju inte bara att vända och hämta den heller. Så irriterad och trött har jag nog aldrig varit på mig själv. Kul jag som skulle ha handlat en massa saker. Nu vet jag inte när jag ska få tid över att åka, blir väl när alla andra ska in och julhandla säkert.

Sen i gårkväll när jag skulle ta en dusch så kom det inget vatten ur kranen! Då har det satt sig stopp i hela jäkla vattenledningen så Pontus höll på fram till klockan 1 inatt för att få ordning på det! Dock verkar det inte ha löst sig riktigt ännu för när jag skulle duscha nu på morgonen så var det en sådan svag stråle att det knapp gick att dusch överhuvudtaget.

Och nu håller Pontus, hans pappa, Gunnar, Robin och Krille på nere i källaren och ska försöka få ordning på vår panna, den ska bytas ut i dag är det tänkt. Hoppas det vill sig bra för dem när det gäller det i allafall. Orkar inte med mer strul känner jag. Sen har vår kära renault börjat låta lustigt också när man svänger, säkert inget allvarligt men det är irriterande. Och Pontus har ingen tid över alls förtillfället att kunna kolla på det. Pannan som sagt sen har vi trappen som vi börjat så smått på att renovera och så Hugos nya rum som vi vill ha klart så snart som möjligt. Och nu då vattnet som inte vill fungera ordentligt... Usch det finns att göra när man är husägare.

Nu ska jag hoppa i lite kläder och dra ett varv med dammsugaren. Emelie och Tina ska komma förbi en sväng senare och hälsa på. Var längesedan sist så det ska bli kul:)

//Sofie

Inga kommentarer: