07 november 2009

Ännu ett gnälligt inlägg

Men jag har så jäkla ont i min arm! Jag har inte kunnat sova något inatt knappt! Ska det vara så? Någon mer som tagit sprutan? Jag går omkring och håller armen mot kroppen hela tiden för det är bara då den inte gör ont. Typ som om man skulle ha armen gipsad haha. Usch säger jag bara jag hade ju hoppats på att det skulle ha gått över till idag. Men men inget att göra något åt, värktabletter får man ju inte heller stoppa i sig så det är väl bara att genomlida det hela.

Pontus har åkt iväg på båtbygge idag. Jag och Hugo funderar på att också ta en sväng ut till Asby lite senare. Hade tänkt åka och hälsat på mina föräldrar idag men mamma skulle jobba precis hela dagen, slutar klockan nio imorgon så. Men vi ska dit en sväng på en fika imorgon förmiddag och fira pappa lite. Sen på eftermiddagen så är vi bjudna till Pontus föräldrar och äta lite mat, sicken lyx va? Trodde det var barnen som skulle skämma bort sina pappor en sådan dag.)

På tal om att skämma bort jag höll på att få en chock i morse! Pontus gick upp tidigare med Hugo och grejade. Sen när de kom upp igen så kom Hugo framkrypande med ett paket till mig! Jag tänkte först åhh vilken romantisk pojkvän/snäll son jag har! Till jag ser att det är mitt egna Haléns paket jag beställde i förra veckan.. Och tyvärr tror jag inte alla tröjor kommer passa så bra, vissa av dem var mycket tunnar i kvalitén än vad det såg ut på bilderna. Jag funderar på att bli mer duktig på att kolla vad kläder och sånt är gjort av för material innan jag köper det, det har ju faktiskt en stor betydelse för om de kommer hålla eller gå sönder direkt. Haha lite Engla varning på det kanske men det är faktiskt ingen dum idé ju.

Nu ska jag dusch mig ren och fin, hej då!

//Sofie

1 kommentar:

malin sa...

Ja vet! Jag kunde inte lyfta armen de två första dagarna, har haft konstant huvudvärk, tränade och efter det höll jag på att svimma och det flimmrade framför ögonen. Känns nästan som att det skulle vara värre att få sprutan än själva influensan!