10 november 2009

Uppe innan tuppen

Idag så gick Hugo och jag upp klockan 04.20. Behöver jag ens säga att jag känner mig trött efter en hel dags jobb plus en grinig Hugo och en massa hushållssysslor? Ville inte väcka Pontus imorse då jag visste att han ställt klockan så han skulle hinna gå en långpromenad med Poker innan vi alla skulle iväg. Pontus går upp straxt innan fem varje morgon när vi ska iväg heldag båda två så att Poker ska få sig en ordentlig runda. Jag längtar verkligen efter en sovmorgon nu!!! Men det blir väl någon gång när barnen är tonåringar:)

Annars så har jag äntligen lyckats lämna in mina skor hos skomakaren, har varit där flera gånger men det har varit stängt då. Han kände faktiskt igen mig haha så fort jag började lassa upp alla mina skor på disken så frågade han om inte jag brukade komma dit förr och det stämde ju. Sen sprang jag in på Colorama och köpte färg till tak och lister inne i Hugos nya blivande rum. Vi har ju ett rum där nere som vi inte hunnit med att göra i ordning men så nu när det kommer en till i familjen så bestämde vi oss för att Hugo ska få rummet där nere och bebisen får ta Hugos nuvarande rum. Vill bara börja få det i ordning så Hugo kan vänja sig vid det nya rummet innan han måste vänja sig vid ett nytt syskon också.

Ska försöka ta mig i kragen och gå ner och börja med måleriet nu, Hugo har precis lagt sig för kvällen. Det var jobbigt att försöka hålla honom vaken ikväll, vi har bestämt att han absolut inte får somna innan klockan sju på kvällarna för då vaknar han på natten/väldigt tidigt morgon istället. Krille ska komma förbi också och hjälpa Pontus med en grej nere i källaren ikväll. De var tvunga att gjuta en ny platta där vår "nya" panna ska stå på.. Som sagt projekt finns det många av i det här huset. Försöker att inte tänka på allt som behövs göras/man vill göra för då får jag panik.. Tiden går och jag tycker vi inte får något gjort. Men det tar ju faktiskt tid allting, det görs inte bara i ett nafs. Det där med att inte få allting gjort på en gång är lite surt för jag vill bara få allting klart, på en gång! Men så fungerar det ju inte. Det är bara att ta det lilla lugna och njuta av hur fint och bra det blir när vi väl får det klart.

//Sofie

Inga kommentarer: