16 november 2009

Ont i kroppen och i knoppen

Denna dagen har verkligen gått i trötthetens tecken! Fy tusan så trött jag varit. Kunde inte sova inatt och sen var klockan tjugo över fem och Hugo ville gå upp. Sen iväg till dagis och jobb.. 7-16.15 pass var det idag. Segt men nu är jag ledig. Dock så jobbar jag ju 7 dagar på rad sen men men. Inte så lång tid kvar på praktiken nu så det ska väl gå. När jag hämtat Hugo på dagis så åkte vi till Pontus mormor där Poker fått vara under dagen. Gick en långpromenad med Sandra också innan vi åkte hem, den var välbehövlig både för mig och Poker:)

Igår var mamma och jag inne i Linköping och denna gången kom jag faktiskt ihåg att ta med mig min väska:) Handlade allt som behövs här hemma inför julen. Pynt, stjärnor, ljusstakar, belysning till trädgården etc. Sen hann jag köpa julklappar till Elin, Erik, Pontus och Hugo också:) Hade redan kommit på vad jag skulle ge dem så då var det ju bara att inhandla det:) Så jäkla skönt!!! Inget speciellt jag behöver tänka på nu. Köpte till och med servetter med tomtar på så vi har lite sånt också till julafton. Vi ska ju vara här och fira i år så då vill man ju verkligen ha det fint:)

Nu ska jag klä om min stol som jag köpte att ha här vid datorn. Hittade ett tyg hemma hos mamma som jag fick ta. Köpte även lite extra stoppning igår så man slipper få så ont i rumpan när man sitter här. Hittade också en spegel att ha i hallen hos mamma. Ett sånt där gammalt omgjort fönster med en liten hylla nertill. Mycket finare än den där billiga plastiga spegeln vi hade innan.

Oj vad jag skriver. Ska lägga upp bild på stolen sen så får ni se före och efter. Alltid skoj. Nu ska jag kika in lite andra bloggar innan jag fortsätter med min stol.

//Sofie

1 kommentar:

Hannah sa...

Duktigt av dig att få med dig väskan den här gången! ;P