12 november 2009

Snart ska jag iväg

Jobbar 13- 21.15 idag också..Segt! Igår hade vi det så lugnt på jobbet att vi kunde sitta ner och se hela avsnittet av "Arga snickaren" helt ostört i stort sätt. Nu sa jag kanske för mycket för nu lär vi väl ha fullt upp ikväll bara för det:) Men men när man har mycket att göra går ju tiden fort iallfall.

Har varit och lämnat Hugo på dagis. Gick riktigt bra idag utan några som helst tårar eller skrik. Kändes så skönt! Gick en kort sväng med Poker därefter. Hade ingen ork att gå en längre promenad idag. Kändes som om hela kroppen var som gelé.. Usch usch. Gick in på Lidl och handlade lite lunch till mig också. Även lite plockgodis också:) Men det var faktiskt bara lite jag lovar, 6.50 gick det på så det var inte så mycket. Kände bara att jag behövde något sött i kroppen, så det kanske skulle vakna till liv:)

Bacon, ägg och stekt potatis blev det till lunch. Enkelt och gott. Hatar att laga mat till sig själv det är verkligen inget kul. Men ibland så måste man ju faktiskt. Nu ska jag slänga på lite smink i fejan innan det bör av igen.

//Sofie

Inga kommentarer: