13 november 2009

Fuck halebop!

Nu är jag så jävla trött på alla mobilleverantörer som bara ska hålla på och strula hela tiden!!! Och Halebop är fan så dåliga då de inte ens kan ha en vettig kundservice ..Inget telefonnummer finns så man måste maila till dem så fort man har något problem och det tar minst en dag innan de svara och sen när de svara så svara de bara på halva frågan! Detta resulterar alltid i att det skickas en miljon mail fram och tillbaka och det uppstår en massa missförstånd och det tar en himla massa onödigt tid! Varför i helvete inte bara ha en telefonlinje så man kan få tala med någon? Va? Så fort mitt abonnemang har löpt ut så ska jag byta! Men till vad? Jag har bara råkat ut för idiot företag när det kommer till mobilleverantörer. Ahh vad arg jag är på alla företag idag!

Fan ta fredag den 13! Det är ditt fel! Och Halebops...

//Sofie

3 kommentarer:

SoffiZ-Oliwers mamma sa...

Vad har hänt med ditt halebop? Jag är supernöjd med mitt. Tvekar på att jag någonsin kommer byta. Hoppas din dag blir bättre idag iaf! Kramar!

Jenny sa...

Hejsan!
Jag heter Jenny och jobbar på Halebop.
Det låter inte skoj att du inte fått den hjälp du behövt. Skicka gärna dina uppgifter samt en kort sammanfattning om vad det gäller till relation@halebop.net så kollar jag på ditt ärende.
MVH Jenny, Halebop

M@jk sa...

Välkommen i klubben!

Och välkommen att gå med i våran

Alla vi som hatar Halebop

på Facebook