01 november 2009

En grå söndag

Denna dagen har varit rätt så lugn. Har haft besök av en gubbe tidigt imorse som kollade på våra tre björkar som vi vill ha ner..Dock så kostade det en del att anlita dem så vi ska nog försöka få ner dem på egen hand. Pontus gick på långpromenad med pojkarna i förmiddags så då passade jag på att få lite skolarbete gjort. Sen ringde Sandra och ville ha med mig ut på en löprunda så vi åkte upp till ett spår och sprang en 5 kilometers runda. Trodde inte jag skulle klara det med tanke på att jag inte tränat alls på 2 veckor men se det gick:)

Efter att ha legat däckade i soffan i eftermiddag så ska vi försöka ge oss av och tända lite ljus på gravarna. Vi hann aldrig med det igår då jag var i Linköping med Sandra på dan och Pontus var på hockey på eftermiddagen/kvällen. Ja vet ni? Kommer hem med nya stövlar och när jag ska prova dem här hemma så upptäcker jag att jag fått med mig en 37:a och en 39:a hem! Tyckte väl ena skon var väldigt stor när jag provade dem...Segt så nu är det bara och åka in och byta. Dagens smartaste:)

Nu ska jag mata min son lite och sen så ska Pontus hjälpa mig med en sak innan det är dags att be ge sig till alla kyrkogårdarna och tända ljus.

Hoppas alla haft en bra helg!

//Sofie

Inga kommentarer: