09 november 2009

Sovmorgon? Knappast

Idag börjar jag vid 13 vilket jag tyckte skulle bli såå skönt! Slippa gå upp vid fem på morgonen. Plus att Hugo sov lite dåligt inatt så han borde ju sova länge på morgonen, eller? knappast. Vid sextiden gick han upp och sedan dess har vi varit vakna i huset hela familjen. La honom i sängen en snabbis så jag skulle kunna gå ner och tända i pannan plus duscha av mig, det blev en snabb dusch för Hugo ville inte sova.

Igår var det ju farsdag och vi hade fullt på programmet. Klockan halvfem vaknade Hugo och då gick han och jag upp och gjorde iordning frukost på sängen till Pontus. Han fick även ett paket av Hugo, en termos och ett paket kaffe så han kan ha någonting i termosen:) Efter det gick hela familjen på långpromenad i skogen och sen åkte vi hem till min pappa plus familj. Fikade lite och kollade på "vi hade iallafall tur med vädret". Pontus hade aldrig sett den filmen! Så då var jag bara tvungen att tvinga honom att se den:)

På eftermiddagen så var vi bjudna på middag hemma hos Pontus föräldrar så då åkte vi dit. Hade det trevligt med mycket god mat:-) Mätta blev vi:) Sen på kvällen när vi kom hem så fick både Pontus och jag värsta rycket. När Hugo hade badat och somnat så började Pontus slipa på våran trapp (det är verkligen världens största projekt tro mig...) Den ser ju ut som fan våran trapp och vi har inte haft tid att prioritera den i allt som ska göras här i huset, men nu så alltså:) Jag tog fram dammsugaren och moppen och städade hela undervåningen, kändes jättebra nu på morgonen att komma ner till ett rent hus.

Nu ska jag klä på mig och sen se till min son som inte verkar vilja sova nu heller fast han är dötrött, som vanligt:) Just det! Måste ringa daigs också! Vi har en BVC tod nu vid halv elva så Hugo kommer lite senare till dagis idag, kan ju vara bra för personalen att veta kanske:)

//Sofie

1 kommentar:

Hanna sa...

Jag har utmanat dig i min blogg ;)


Kram!