11 november 2009

Jag fryser!!!

Jag fick order av Pontus i morse att inte tända i pannan. Han och Krille grejade ju där nere igår så det fick inte röras där nere under dagen.. Hoppas bara huset är uppvärmt tills jag kommer hem ikväll. Slutar 21.15, jippi!! Känns lite lustigt för jag är den som gör praktik där men det är jag som jobbar mest. Jag går på 100% och den ordinarie anställda som jobbar mest där jobbar 78%... jaja det är ju bara för några veckor men det är ju lite ironiskt.

Hugo var superledsen när jag lämnade honom på dagis förut, hoppas att det gick över sen det brukar det ju göra. Får ju inte träffa honom något mer idag! Han sover ju garanterat när jag kommer hem sen. Gud så tomt det känns. Men imorgon så blir det en hel förmiddag tillsammans igen<3

Gick en promenad med Poker också efter att ha lämnat av Hugo. Jag som alltid har med mig bajspåsar och alltid plockar upp efter min hund råkade ju naturligtvis ut för något pinsamt idag. Poker satte sig och bajsade på en gräsplätt och jag hade bara en trasig påse med mig i fickan, så vad gör man liksom? Kan ju inte lika gärna ta upp det med händerna. Så jag gick därifrån iallfall och när jag ska gå tillbaka till bilen så kommer det en rätt så arg fastighetsskötare springande efter mig och ropar att man ska minsann plocka upp efter sin hund! Och inte nog med det hon överräckte även en påse med bajset i till mig! Haha hon hade alltså stått och väntat på att jag skulle gå förbi där igen så hon kunde lämna över den till mig istället för att slänga den i papperskorgen. Och ja, jag tycker också det är sjukt irriterade med människor som inte tar upp efter sin hund så jag förstådd henne faktiskt. Men jag blev lite sur bara för att jag alltid annars brukar ta upp efter min hund och bara för att det råkade ske en gång så får man skit för det, bokstavligt talat:)

//Sofie

1 kommentar:

Jennie sa...

hehe ja så typiskt, som när jag var ute med lucas hos er i oskarshamn och han satte sig vid garageuppfarten vid ett hus, NATURLIGTVIS glömt påse. Så ser jag en bil komma körandes och gissa vart den bor?:)