03 november 2009

Trötter

Denna dagen började tidigt, redan straxt efter klockan slagit fem. Hugo och jag började både vid sjutiden så det blev en mycket lång morgon kändes det som... Hugo var såå ledsen när jag lämnade honom på dagis! Nästan så att jag grät när jag gick därifrån. Kändes inget vidare att lämna honom så tidigt och sen veta att han ska vara där till efter klockan fyra. Vet att det är många barn som alltid går så långa dagar men det är inget för mig. Så länge jag har småbarn så vill jag träffa dem fler timmar per dygn än vad dagispersonalen gör.

Medan jag kommer ihåg! Jag får ju inte glömma bort att gratulera Hannah och Hugo idag! Hannah blir 21 idag och Hugo har namnsdag:) Stort Grattis till er båda!!!

Nu så ska jag greja med en massa roliga saker. Så som vika tvätt, tömma diskmaskin, dammsuga hela undervåningen (eventuellt övervåningen också om jag orkar/hinner/kan), laga mat tills min kära pojkvän kommer hem och så måste jag ner och tända i panna för helvete vad kallt det är här hemma nu! Nästan så att det fryser till is (helvetet alltså) haha.

Ciao Amigos!!!

//Sofie

2 kommentarer:

Hannah sa...

Tack tack! :)

Sandra sa...

Hämtar Bus på fredag vid två, blir det bra? Kan ju höras om bilstol/vagn! Kram