17 november 2009

Ultraljud!

Ett litet inlägg innan jag går och lägger mig:)

Idag har vi varit på ultraljud nere i Eksjö. Jättekul! Det är verkligen på ultraljudet som man får det "bekräftat" på något sätt. Häftig känsla att få se sin lilla bebis för första gången:) Fick hem tre stycken bilder med, de blev riktigt bra och tydliga. Tror det kommer bli en tjej. Det sa Pontus också efter ultraljudet, fråga mig inte varför men det var bara en känsla som kom.

Har varit en sväng hos Emelie nu också på kvällen. Hon hade alovera party så det var kul med alla olika krämer. Köpte hem 3 stycken som skulle vara bra. Bland annat en mot bristningar, hoppas hoppas hoppas att den fungerar:) Jag har ju några som sagt. Tror kanske inte på att det finns krämer som kan ta bort dem helt men iallafall så de bleks liiite.

Nu är jag superdupertrött så nu väntar faktiskt sängen. Även fast jag tog mig en lur mitt på dagen så är jag helt slut nu på kvällen. Det måste ha med graviditeten att göra, jag var ju sjukligt trött när jag väntade Hugo. Inte det lättaste att få sova ut ordentligt när man redan har liten huligan unge haha:)

God Natt
//Sofie

1 kommentar:

Malin Lj - Mamma till Walter! sa...

Grattis till lilla livet i magen! Gick igenom lite gamla kommentarer i min blogg o hittade din:) Och nu är du gravid igen! Så härligt! Jag vill också igen!! Men killen vill vänta några år emellan de små så vi får se... hoppas allt går bra för er! Kram Malin