19 november 2009

Kön ifrån helvetet

Idag så har även Pontus och Hugo vaccinerat sig. Tanken var att Pontus skulle gå själv med Hugo men när vi såg att kön sträckte sig långt ut på gatan så ställde jag upp och var med som sällskap. Det behövdes. Usch vilken pärs men nu är det avklarat! Fattar inte riktigt hur de tänkte i kösystemet då det var väldigt rörigt. Både vuxna och barn, speciellt många småbarn, som stod och trängdes och skrek (barnen var det kanske mest som skrek då hoho). Tyckte att barnen mellan 6 månader och upp till 3 år kunde fått åka till BVC och fått sin vaccination där istället för att stå i kö bland massa annat folk i över 1 timme. Det gick bra med Hugo största delen av tiden. Det var på slutet han inte orkade mer utan kastade sig omkring och skrek en aning, men tro inte att man erbjöds gå före i kön för det...När man står där med en unge som gallskriker och alla bara glor på en så tycker man ju faktiskt att någon borde reagera men inte. Haha så irriterad som man blir av att stå i en sådan kö tror jag inte man blir någon annanstans, möjligen i trafiken. Däremot var Hugo tyst när han fick sprutan haha. Så duktig får jag allt lov att säga att han var min lilla prins<3

Efter all vaccination så åkte Pontus hem och jag tog mig en tur till mataffären och storhandlade mat. Jag, Hugo och Poker var ute hos Hugos farmor mitt på dagen innan också. Riktigt trevligt:)
Fick god soppa till lunch, dock så tycker inte Hugo om den så han fick annan mat.

Nu är Pontus iväg och hjälper Robin med en sak på hans båt. Sen ska han iväg igen och göra en jobbgrej på en pizzeria inne i stan. Som tack skulle han få pizza med sig hem. Han ska vara där vid nio så det är ju ett tag kvar tyvärr..Jag är ju hungrig nu! Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge:)

//Sofie

1 kommentar:

Hanna sa...

Jo, men vet de inte lite mer om "vanliga" vaccin då? Usch, vad jag hatar det här!


Jag tror faktiskt att Bvc i Mjölby vaccinerar. Tror jag hörde nåt om det på jobbet..

Kram =)