29 november 2009

Sammanfattning av dagarna som varit

Fredag:
- Jobbade min sista dag på praktiken. 7-16, känns lite tomt nu men å andra sidan skönt att slippa de långa dagarna.
- Sandra hämtade Hugo på dagis så efter jobbet så åkte jag upp till fotbollsplan och hämtade honom där då Sandra tränade ett tjejlag vid den tiden. Hugo hade visste tyckt det var mycket roligt att leka med alla bollarna som fanns där:) Vem vet han kanske är vår nästa Zlatan?:)
- Åkte sen till Boxholm och hämtade hem Poker som varit där undertiden Pontus varit borta på jobb och jag haft heldagar på mitt håll.. Pontus möte även upp oss hemma hos mamma och pappa.
- Hem igen och fick idén att börja storstäda huset. Jag gav upp efter några timmar men Pontus fortsatte tills klockan var tre på natten...

Lördag:
- Hugo vaknade tidigt som vanligt, vad annars? Efter mycket om och men så åkte jag, Hugo och Poker ut till Pontus föräldrar för att baka pepparkakor och Pontus stannade hemma och fortsatte städningen.
- Sandra kom ut dit också tillsammans med Alice och Tilda. Så som ni förstår blev Hugo mycket uppassad av allihopa, speciellt av Alice:)
- På kvällen så kom även Pontus ut efter att ha tagit hela våran undervåning helt och hållet, kändes mycket skönt:)
- Det blev lite adventsfika (dock en dag förtidigt) tillsammans med Pontus släkt. Det var riktigt mysigt. Pontus morbror Putte underhöll med lite musik och Hugo var helt till sig, han satt och lyssnade och riktigt njöt av musiken haha. Han var faktiskt på jättebra humör hela dagen och kvällen vilket kändes bra. Skrattade och hade sig bland allt folk. Han tycker ju om när han får vara i centrum och i Pontus släkt så finns det inga mer småbarn än han än så länge så han njuter riktigt.

Söndag:
- Har fortsatt i städningens tecken men nu är vi nästan äntligen klara! Och vi har verkligen storstädat hela huset! Tvättat alla kuddfodral, filtar, gardiner, mattor etc. Dammat i varenda litet hörn. Pontus hann till och med att lacka och slipa våra bänkskivor i köket en gång så nu är det riktigt fint. Satt upp det sista adventspyntet har vi också gjort. I morse så stod jag och strök gardinerna till köket så nu är de upphängda också. Pontus är iväg och hugger en adventsgran att ha ut på tomten nu. Jag försökte mig på att klä in balkongräcket med en ljusslinga som jag köpte men den var lite kort.. Får se om Pontus kan lösa det på något bra sätt.
- Både Robin och Jimmy kom förbi en sväng förut också. Jimmy stannade på lite mat så det åt vi tillsammans. Hugo åt som en hel liten armé:)
- Nu ska jag klä på mig lite kläder. Har sprungit omkring i min sovtröja och ett par mjukisar hela dagen haha. Orka göra sig i ordning när man ändå bara ska städa och ha sig här hemma.
- Och nu snart så ska vi förhoppningsvis in till stan en sväng och gå på julskyltningen. Dock så är vädret som det är men vi får väl vara glada för att det inte regnar. Hade ju varit mysigt med lite snö men det blir väl att fortsätta drömma om ett tag till.

Bilder ska jag försöka lägga upp lite senare. Hinner helt ärligt inte nu.

Ha en bra första advent allihopa!

//Sofie

Inga kommentarer: