05 september 2010

10 kilometer

Åhh så duktig jag varit idag:) Hela 10 kilometer är avklarade i löparspåret. Sandra,Emelie och jag tog oss runt och jag var inte alls sådär asslut när vi kom i mål. Det bodar ju gott inför loppet som är om tre veckor. Dryga timmen tog det och då är de sista 2 kilometrarna inte att leka med (=backar).

Gött! Och babysim och långpromenad har jag/vi också avklarat idag. Tyvärr har våra barns sömn kommit ur rytm idag, fråga mig inte varför..Så nu är Leah och Hugo jättetrötta och klockan är inte 18.00 än. Se hur det går denna kväll...Lär bli skrikigt och Pontus ska iväg vid sju så då får jag själv försöka hålla dem vakna. Plugga lite behöver jag också hinna med egentligen, får väl se hur det går.

Nu ska jag gå på toa och kissa för jag är kissnödig. Det ni. Nödvändig information på högnivå:)

//Sofie

3 kommentarer:

Sandra sa...

Duktiga vi är!

Anonym sa...

Hej!
Sökte på "+fågel +tatuering" och kom in på några svalor som var inne på din blogg - och Vilken Mysig Blogg!!!

Är själv årgång -82, en ganska misslyckad sådan då jag de senaste åren åkt in o ut på psyket med självskadebeteende. Men att läsa hur bra livet kan va, visst- upp o ner, men ändå!!! Jag längtar tills jag bor på landet och har barn!
Allt gott! och fortsätt blogga, för du har precis fått ett nytt fan!

A-K

Catrine sa...

När lägger du dom på kvällarna? Jag har precis fått Nea att somna vid åtta. Det har pendlat mellan 21-22.30 innan. På slutet märktes det att hon tyckte det var jobbigt att somna sent för hon vaknade vid sex varje morgon. Nu när hon somnar tidigare sover hon både bättre och längre. Helt sjukt. När vaknar småttingarna på morgonen?
Ha det bra och lycka till med allt tränande och pluggande. Fattar inte att du orkar :P