17 september 2010

Fredag idag!

Min älskade små natthuliganer<3

Natten till idag var hemsk. Hemsk. Vi har väl sovit ungefär tre timmar eller något Pontus och jag. Pontus började jobba 04.00 och jobbade till 16.00 också så han är rätt död nu:) Blir kinamat och sen sängen tror jag. Orkar inte mer idag.

Har varit på "Klapp och Klang" Tillsammans med Hugo och Leah. Hugo brukar ju inte följa med men igår hade han ju feber men det gick ju över rätt fort (skönt det) men de säger ju en feberfri dag innan de får komma till dagis igen så därför fick han följa med oss istället:) Hugo är så gó..Ibörjan är han avvaktande och sitter bara vid mig men efter en stund är det full rulle och det finns inget stopp. Jag fick inte med mig honom hem. Vi gick sist därifrån haha.

Försökte få mina barn att sova middagslur samtidigt, gick sådär... Leah sov i en kvart och lagom när jag lagt mitt huvud mot kudden vaknade hon. Såklart. Måste försöka synka in våra barns sömn bättre haha. Sandra kom förbi en snabb sväng och sa hej. Sen åkte jag och barnen till ICA och shoppade mat. Har gått promenad med Poker och nu sitter jag här:) Det var min dag det, intressant va?:-) Nu hoppas jag att denna natten ska bestå av sömn. Har varit alldeles för lite av det den här veckan.

//Sofie

Inga kommentarer: