01 september 2010

Mätt som en gnu

Har precis ätit alldeles förmycket mat. Värmde rester som låg på en tallrik i kylen och tyckte det var mycket mat på den men resonerade som så att jag värmer allt och det jag inte orkar kan Poker få. Ingen bra kombination att läsa samtidigt som man äter..Slutade med att jag tryckt i mig allt och nu sitter och håller på att spy upp det igen. Haha trevligt av er att få läsa om det:)

Förövrigt om du läser det här Sandra kan du ju slå en signal, det gäller vå lisebergresa:-) Var precis inne och läste lite där och det är inte riktigt som vi planerat... Nu har vi ju äntligen fått hem våran dator till oss så nu ska jag lägga in bilder igen. Det var ju ett tag sedan sist. Måste fixa med tackkorten till Leahs dop också. Får inte glömma det. Då kan det ju bli som för Sarah och Krille:)

Var en sväng i skolan förut så Elin var snäll och passade Leah den stunden. Hugo skjutsade jag in till dagis samtidigt jag åkte till skolan. Han ska få vara till Pontus slutar så jag borde verkligen få lite gjort här hemma nu när jag bara har ett barn att passa:) Leah har somnat också så det är bara att ta tjuren vid hornen och börja göra lite vettiga saker...

//Sofie

1 kommentar:

Hanna sa...

Haha, visst är det hemskt? Kan inte förstå att jag älskade Hello Kitty för bara nåt årsen! :P

Som tur är så kan man ju bestämma själv om man vill använda plaggen man får eller inte ;)