19 september 2010

Dagen då vi alla går och röstar!

Idag har jag och Pontus gjort vår medborliga plikt och varit och röstat. Gunnar föreslog att vi skulle sitta och följa valet ikväll, jag kommer ju somna men ändå:) Tror inte att jag kommer kunna missa resultatet även om jag inte ser det på TV:n just ikväll/natt.

Igår var vi hos Tina och Eddie. Jättekul! Efter lite strul som kom Leah och jag dit i alla fall. Skjuts hem fick vi av Emelie och Dennis så det var supersnällt! Idga har jag och Leah varit på babysim. Pontus och Gunnar har grejat med altantaket. Såklart (som med allt annat i det här jävla huset..) så var det ju mer jobb att göra då det var en del som var rutten... Gubben som bodde i huset innan oss var snickare och hade ett väldigt gott ryckte om sig att vara såå duktigt och noggrann. Dock verkar han inte varit det när han byggde sitt egna hus. Eller kanske han bara var väldigt snål, vem vet?:)

Ska iväg och hämta Hugo hos mormor och morfar såfort Leah vaknat. Saknar min prins!!! Ska ta med löparkläderna också så jag kan springa en sväng medans barnvakt finns:) Fan bara en vecka kvar nu till loppet...

//Sofie

Inga kommentarer: