20 september 2010

Sorgband

Funderade seriöst på att trä på ett sorgeband kring min arm imorse. Kan det vara annat än sorg i ett land när en främlingsfientligtparti tagit plats i riksdagen och Alliansen får regera i ytterligare 4 år? Hur fan röstar ni Sverige?

Nog om det jag har ältat det tillräckligt känns det som. Finns inget mer att göra än att vänta 4 år innan jag får chansen att rösta igen.

Har precis kommit in från en löprunda. Det regnade. Det var inte kul. Men uppfriskande. Gunnar är här med virke så nu har han och Pontus så smått börjat lägg ny stomme till altantaket. Se hur det blir:)

Väntar på att vi ska få varmvatten i våra kranar nu... Inte kul att komma hem och det inget varmvatten finns när man sprungit halvmilen ute i spöregn. Inte kul alls faktiskt.

Pontus mamma var snäll och var här en stund och passade Leah när jag var i skolan. Hann även handla mat innan jag åkte hem och därefter lunchade vi ihop. Har fått en del skolarbete gjort också. Eller det känns inte som det då jag har gjort om 2 uppgifter som försvann på datorn sist jag sparade dem.. Så nu fick jag göra om dem. Men men bara att bita ihop. Det måste ju bli gjort. Förhoppningsvis kommer mamma kunna passa Leah större delen av onsdagen så jag kan plugga järnet då. Har en massa saker som ska vara inne i månadsskiftet och det är ju snart!

Nu ska jag prata lite med min dotter som ligger här brevid mig och smilar för fullt:)

//Sofie

1 kommentar:

Jennie sa...

Jag har också funderat på ett sorgband, för det ska man ha när man har sorg, det har vi hört:) skitval.