27 september 2010

Jag överlevde!

Jodå jag klarade hela varvet runt, 1 timme och 10 minuter tog det. Det var en väldigt kuperad terrängbana. Både på gott och ont:) Mycket folk och vädret var ett perfekt löparväder så det var en lyckad dag. Saknade mina små barn jättemycket så jag har gosat extra mycket med dem idag.

Idag har jag gjort något som jag inte gör allt för ofta. Nämligen besökt frissan, ja eller frisören var det ju faktiskt. 1300 kronor fattigare (fan vad dyrt det är nu mer...) men nöjd är jag. Dock insåg jag när jag kom hem att jag ser mycket äldre ut i denna frisyren! Tänk att jag redan kommit upp i en ålder där jag tycker det är något negativt... Får lägga upp en bild senare. Har ingen tagit och jag sitter i myskläder och osminkad så jag känner mig inte så pepp på att göra det nu:)

Leahtösen har inte varit sitt vanliga jag idag. Mitt hjärta. Mamma passade henne en stund när jag var i skolan och hon sa att Leah inte alls varit på sitt vanliga glada humör. När jag åkte märkte jag inget men sen hela dagen har hon varit hängig och rödögd. Gråtit så tårarna runnit, mitt lilla hjärta!! Tog tempen och hon har legat på 38 hela dagen..Gett henne alvedon får se om det hjälper plus lite sömn. Är hon inte bättre imorgon ska jag ringa ner till vårdcentrum.

Nu är det tänkt att jag ska plugga. Hmm undra hur det ska gå? Jag har ingen motivation alls ikväll....

//Sofie

Inga kommentarer: