10 september 2010

Kom igen nu då!

Trötthet, seghet och motivationsbrist är det hos mig idag. Orkar ingenting. Ingenting. Har varit och lämnat Hugobus på dagis och Leah och jag har varit på "Klapp och Klang". Nu sover lillFia och här sitter jag. Huset ser ut som kaos, jag borde laga lunch, har uppgifter att göra till skolan, promenad i regnet borde jag ta tillsammans med min hund.... Men jag orkar bara inte. Idag har det sagt stopp helt och hållet. Orkar inte. Funderar på och lägga mig och läsa.

Städade och plockade undan så fint imorse i hela huset och gick sen på toa. Under den lilla tiden hade Hugo hunnit slänga ut all tvätt jag vikt på golvet och Poker hade därefter lagt sig i all den rena tvätten. Se hann Hugo även med att riva ut ALLT (ALLT) ur sitt rum samt haft ner alla mina parfymflaskor på golvet så två gick sönder.

Katterna hade varit på frukosten som jag inte hunnit plocka in och Leah gallskrek. Där någongång fick jag känsla av att slänga in handduken...Tänker inte göra mer än nödvändigt idag. Om inte mitt humör vänder vill säg. Usch det måste vara vädret det hänger på när man har sådana här dagar, tror ni inte det?:-)

//Sofie

Inga kommentarer: