30 september 2010

En mycket trist dag....

Pontus började fyra imorse/natt och slutade vid sextiden nu ikväll.. Han ska iväg och jobba i Malmö imorgon också så han ska iväg vid tretiden inatt igen. Tycker synd om honom, och om oss som blir utan honom här hemma:) Hugo gick idag i tre timmar och frågade efter pappa..Då skär det lite i mammahjärtat när han inte förstår att pappa måste jobba. Förmiddagen idag gick ett högt tempo, hann med allt tror jag. Men sen kom det en låååååång eftermiddag...

Ett tag funderade jag seriöst på att gå ut i skogen och sätta mig. Hugo skrek och hade världens raseriutbrott! Han brukar inte få dem så ofta nu mer *ta i trä* men idag oh my good! Ungen bröt ihop för att han inte fick äta i soffan och sen skrek han och slängde saker i golvet i en och en halv timme. Vad gör man? Och sen Leah som är lite pipplig nu när hon har ont i örat. Jag fick faktiskt stänga in Hugo på hans rum en stund så jag kunde ge Leah hennes pencillin i fred, ja herregud asså... Tror aldrig jag varit så glad som när Pontus kom hem haha. Återigen jag beundrar alla ensamstående mammor och pappor. Jag gör det verkligen!!

Nu ikväll kom jag iallafall ut på en promenad tillsammans med Poker. Sen handlade jag på ICA och sen hämtade jag mat som Pontus beställt på eataliano. Hade aldrig köpt hem mat därifrån innan men det kan jag verkligen rekommendera till alla! Jag tog en äkta italienskpizza och den var såå himla god! Helt annorlunda mot de gamla vanliga man köper:)

Ahh världens uppsats blir visst det här inlägget...Och inga bilder. Jag är fan för tråkig. Ska försöka bättra mig. När jag orkar.

//Sofie

2 kommentarer:

Noomi sa...

åh jag känner igen mig såå väl hur du har de, känner det när man är ensam med barnen.. fy sjutton allså!!
Men du får ta o ringa eller sms:a när du är ensam så får vi göra ngt så kanske de blir bättre ;)

Är de bättre med Leah nu???
kram

Hanna sa...

Hej!! Det kan du göra nu :)
Ville byta lösen för o se hur många/vilka det var som fortf. var intresserade av att fortsätta läsa ;)

Det var så otroligt häftigt! Helt klart värt varenda krona!! Yes, man kan göra 3d utan att få reda på könet. Han frågade om vi ville veta, men då sa vi att vi redan vet att det är en pojke, men självklart ville vi ta en extra titt ;) Men det är klart, filmar han just där mellan benen så kan man inte ta miste på könet, för så bra bilder är det!

Allt är bara bra med mej! Med dej med hoppas jag :)

Kram!