08 september 2010

Vilken bra dag då...

Först vaknar jag med tandvärk och sen visar det sig att det har blivit punktering på bilen också! Som tur var skulle Pontus mamma passa Leah så jag kunde låna derasa bil in till stan. När jag väl är hos tandläkaren så får jag en tandläkare som inte säger någonting! Inte ett ord! Tror hon var polska och inte kunde svenska men då kan de ju se till att ha någon annan där att prata istället. Vet knappt vad det var för fel men jag tror jag hade en bakeriell inflammation mellan två tänder. Men jag tror bara som sagt. Jag vet inte. Fick i alla fall sprutor och grejer och recept på någon slags medicin som jag ska ta i några dagar. Hoppas det hjälper!

Sen lyckades jag tappa ena linsen mitt i allt och sen när jag skulle backa ut från parkeringen så var det någon som parkerat en liten minilastbil mitt bland alla bilarna så jag kom inte ut först. Sen kom han som hade bilen bredvid och lyckades knöcka sig ut så då kunde jag också komma iväg. Ahh lyckad dag.

Har varit på promenad med vovve och barn. Ska snart äta och därefter blir det löpning. Har ju inte sprungit sen i söndags. Skäms...

//Sofie

Inga kommentarer: