11 september 2010

Lördagsmys

Fick faktiskt aslet ur i går och gjorde lite nytta här hemma, även om det inte blev allt som behövdes:) På kvällen käkde vi ihop tillsammans med Gunnar, Sandra, Sarah och Krille. Hugo satt hela kvällen och väntade på att faster skulle komma. Haha nästan som på julafton då man väntar på tomten. Så satt Hugo och väntade igår:)
Idag har familjen varit en tur in till Linköping. Blev löparkläder shoppat till mig och två par skor:) Present till pappa lyckdes vi hitta också vilket ju var tur för det var ju därför vi åkte. Var en sväng förbi hemma också innan vi åkte hem. Poker hade fått vara där undertiden vi var iväg.
Har nu precis kommit hem från hundpromenad och nu vankas det middag. Robin är här på besök också då han blivit utkörd hemma hos sig haha:)
//Sofie

Haha hittade denna bilden när jag satt och slö kollade genom bilder på datorn. Känns inte alls som det var längesedan men shit vad mycket som hänt sen detta kort togs. Typ Emma har hunnit komma ut (tur det:) och Leah är snart hela 5 månader....Tiden går alldeles för fort ibland.

Leah ropar förövrigt till sin kusin att det är dags att komma ut snart:) Om ni undar vad hon har för sig på bilden haha.

Inga kommentarer: