14 september 2010

Rösta?

Ikväll ska nog Pontus och jag be ge oss och förtidsrösta..Om vi kan hitta någon som vill passa våra barn undertiden. Vill inte dra med både Leah och Hugo då det lätt kan bli lite rörigt. Ja menar tänk om jag röstar på fel parti mitt i allt? Nae det går ju inte:)

Imorse stressade jag som en gnu...Hugo skulle ju iväg på dagis och gnälliga barn och regn i luften gjorde det hela ännu mer stressigt. Kommer fram till dagis och ser då att det är stängt! Ahh det visste jag egentligen men hade helt glömt bort det. Kul. Så idag har det inte blivit mycket gjort av allt det jag planerade. Skullebåde storstäda och plugga. Det går fan inte att städa med barnen hemma. Hur gör ni andra som har fler barn och ska storstäda? Hugo han drar fram över huset som en orkan så det är bara tråkigt att gå och städa när han drar fram allt lika fort...

Ska ta promenad med Poker så fort Potus kommer hem. Har inte velat dra ut alla barnen i det här vädret. Sen hoppas jag på en springtur ikväll. Får väl se vad som hinns med. Tiden går ju så fort på kvällarna, hinner ju inte med någonting känns det som. Sen är klockan tio och då är jag död. Typ.

Nu ska jag leka med bilar. Det har Hugo bestämt:)

//Sofie

1 kommentar:

Micaela sa...

Jag kan ibland känna hur får ni med barn om de så bara är ett något gjort hemma, jag får ju knappt något gjort med en karl hemma, jag plockar undan han fram, jag dammsuger, han går med skor osv.