16 september 2010

Febrig kille..

De ringde från dagis idag och Hugo hade fått sig en dos feber... Inte så konstigt i dessa tider. Han mår faktiskt mycket bättre sen han fick sova ordentligt så jag hoppas att det går över snart.

Leah och jag ha träffat Hannah en sväng idag. Mycket trevligt! Får inte gå så långt mellan gångerna som det har gjort sista gångerna..Skärpning på den fronten! Käkade tacobuffé och kollade affärer. Blev inte så länge då de som sagt ringde från dagis men det var roligt den stunden vi träffades:)

Pontus jobbar och jobbar och jobbar och jobbar. Han började 4 imorse och kommer väl hem ikväll någon gång. Surt. Men pengar behövs ju. Det träliga är att jag inte kan ta med alla barnen ut på hundpromenad nu när Hugo har feber. Poker får väl nöja sig med att kissa i skogen här bakom så får vi gå promenad när Pontus kommer hem sen. Så får Pontus ta läggningen av barnen mohaha:)

Skulle vilja göra så mycket här hemma men hinnerj u inte med någonting. Så fort jag har tid över är det skolarbete och sen hinns det inte mycket mer. Pontus och Gunnar ska ta tag i alla takena i helgen i alla fall. Måste fixas innan vintern. Vi har ju hål mitt i altantaket och sen är det ett ställe på timmerstugan som måste lagas. Lika så ramlade det ju ner några takpannor på huset i våras när snön smälte och där måste vi göra någon tillfällig lösning. Vi ska lägga om hela taket i vår nämligen så därför behöver vi bara något som skyddar säsongen ut i alla fall. Jaja nog om det nu ska jag ta hand om min lille son. Han vi leka med bilar. Klart mamma ställre upp på det:) Leah tar sig en sen eftermiddagslur. Blir kul att väcka henne om en stund. Eller inte.

//Sofie

Inga kommentarer: