03 september 2010

Freeeedag!

Syskonen Gustafsson<3
Helg imorgon och det bästa av allt, Pontus behöver inte jobba imorgon!!! Jippi!!! Ska dra och kolla på fotboll då tillsammans med Maria. Malex mot Strålsnäs, värsta derbyt ju:)

Idag har Leah och jag varit en sväng på "Klapp och Klang". Trevligt. Men som alltid är man ju typ 10 år yngre än alla andra så man känner sig lite utanför ibland då de inte direkt släpper in nån annan i sina små grupper. Eller så är det helt enkel tranåsborsyndromet. Det är ju lite farligt det där med folk som kommer utifrån tydligen haha:) Men ingen är ju otrevlig och lite småprat blir det allt:) Leah tycker det är helskoj med alla barnen och musiken. Passar henne perfekt!

Hon är så stark våran tjeja. Idag var det två barn som var precis en månad äldre och en månad yngre än Leah. Den bebisen som var en månad äldre än Leah var jämnstor med henne haha. Men Leah var mycket starkare och mer framåt än den bebisen. Leah försöker ju redan krypa när hon ligger ner på golvet! Bebisen som var en månad yngre såg ut som en nyfödd brevid Leah haha. Kul att se vad det kan skilja. Leah är ju inte bara "stor" hon är ju även väldigt med och stark i kroppen. Leah är så olik Hugo när han var i hennes ålder..Skiljer sig helt. Hugo var stadig väldigt tidig och kunde hålla huvudet själv och allt men han var aldrig lika rörlig i den åldern. Han kröp ju först vid 10 månader ju...Fast sen var det full rulle på honom:)

//Sofie

Inga kommentarer: