20 april 2011

Arga Snickarn

Går på TV:n nu och det sitter jag och stirrar på när jag inte bloggar:) Har varit och tränat och handlat mat också så nu tar jag det lugnt med en tallrik mat och TV en stund. För snart är det liv i luckan igen. Barnen har varit hos farmor och farfar undertiden Pontus har tränat så även jag kunde få lite träningstid ikväll, lyx! Hann även med att storhandla själv, ännu mer lyx:)

Träffade en gamla kompis i affären så jag blev kvar där lite längre.. Jag trodde familjen skulle ha hunnit hem under tiden men klockan var visst inte så mycket som jag trodde. Äta i lugn och ro är inte helt fel det heller. Ibland behövs ett break för att samla krafterna så man orkar med sina gulliganer igen:) Idag har varit en sån där intensiv dag med MASSA gnäll! Både Hugo och Leah är såå mammiga så jag är helt slut när Pontus kommer hem. Visst att jag alltid får gå på toa med dörren öppen när jag är själv hemma med barnen men idag har de fan velat sitta i knät när jag har varit så kissnödig så jag hållt på att göra i byxan..Haha ja se härliga mammalivet:)

Nu åter till Arga Snickarn. Nu är han arg, nu är det spännande:)

//Sofie

1 kommentar:

SoffiZ-Oliwers mamma sa...

Hej!
Jo det är en Nowalex, jag har inte hört mycket om den alls, varken positivt eller negativt, så jag ger den en chans:) Jag hittade den på en säljsida på facebook och gav en tusenlapp för den. Lagom:)

Har du facebook?