25 april 2011

Nattinatti

Ska gå och lägga mig nu. Har varit en bloggande dag idag. Ibland så blir det de. Lik väl som de dagar då jag inte orkar skriva något.. :)

Har just gjort min magövningar och nu kollar jag på "Mamma Mia" på TV:n. Så bra film:) Man mår så bra när man ser den. Bra låter och en lättsam handling, det är vad man orkar med en kväll som denna.

Dagen har annars bestått av fika hos grannarna Emma, Per och lillHugo. Mycket trevlig som vanligt. Hugo och Leah lyckades med konststycket att smutsa ner sig till max under tiden vi var där. Sen har det grejas här hemma. Jag började ju med staketmålningen men kom ju inte längre då färgen inte räckte. Irriterar mig att han i butiken råde oss att köpta så mycket (nej lite var det ju) färg. Förstår inte hur han kan ha räknat ut den mängden. Pontus förklarade precis för honom hur mycket och långt staketet är. Jaja så är det. Jag grundade ju bara och den färgen var ju samma som trät så det syns ju i alla fall inte så väl att bara en del är målat.

Hann med att gå kvällspromenad i det finfina vädret också hela familjen. Helt underbart, sommarvärme så det smäller om det! Vi var ut och gick läänge (Hugo ville gå själv en bit) men det var så himla mysigt ute så det gjorde inget att det inte blev något power walk tempo.

Nej sängen var det ja. Varför fastnar man så lätt framför datorn för?

//Sofie

Inga kommentarer: