27 april 2011

Linser

Tog mina sista paret linser igår. Hmm alltså dags för tid hos optikern igen..Ringde till Synsam, både i Tranås och i Mjölby. Har ju gått här i Tranås innan men de är inget bra tycker jag så jag ringde Mjölby men det var ingen som svara där någon av gångerna jag ringde. Och inte heller i Tranås svarade de, är det konferensresa för optiker i närområdet här omkring mån tro?

Tröttnade så jag surfade runt lite och vips har jag klickat hem nya linser via nätet. Har aldrig gjort det innan. Mina linser är inte de vanligaste så de få gångerna jag kollat upp linser på nätet innan har aldrig min sort funnits så jag har inte brytt mig om det. Men nu fanns de ju!

Beställde från Lensia.se, någon annan som köpt därifrån? Inte för de var överdrivet mycket billigare än Synsam, får dem för 120 kronor billigare nu. Men nu får jag ju hem dem direkt. När jag är hos Synsam har de aldrig mina linser inne så jag får alltid vänta i minst en vecka ändå på att få dem...Jaja får väl se hur det blir. Förhoppningsvis bra:)

//Sofie

1 kommentar:

annsi sa...

jag köper oxå mina linser på nätet men handlar på lensway, vet inte om de är billigare eller om de har dina linser, men du kan ju jämnföra iaf =)
kram och grattis