17 april 2011

Fy fan så mätt jag är..

Denna helgen har gått i allt annat än i nyttighetens tecken.. Alla dessa kalas som är hela tiden:) Har bakat så mycket idag så jag vill spy på alla tårtor till slut haha. Även fast man inget äter mår man ändå illa av det till slut, hur kommer det sig? Hur klarar människor av att jobba på pizzerior och andra ställen, kan de äta den maten någonsin?

Nu hade mamma varit snäll och lagat mat till oss som de hade med sig när de kom med barnen. Pontus bidrog med sin hemmagjorda pasta. Till efterrätt hade mamma gjort en paj och tagit med. Jag som tänkte bjuda dem på tårta:) Det kommer bli mycket tårta tills imorgon så den som är sugen är välkommen hit, vi är hemma hela dagen:)

Leah sover redan. Hon är inte helt hundra. Hon hade varit pigg hela dagen så det kommer på kvällarna. Hoppas hon är piggelin imorgon. Är nästan säker på att det är de där tänderna. Hon har två som är på väg upp. Kan inte alla tänder komma på en gång istället? Slippa den här utdragna skiten... tycker ju så synd om henne. Gör säkert jätteont i munnen men det finns ju inte så mycket en kan göra för dem.

Nehepp kanske skulle röra på fläsket och göra lite magövningar.

//Sofie

Inga kommentarer: