06 april 2011

Toalett

Är det bara jag som glömmer bort att gå på toa? Helt ärligt jag glömmer bort det. Jag kan vara jättekissnödig och ändå tar det en timme tills jag är på toan. Som nu tex. jag skulle gå och kissa, har varit kissnödig sen Öppna Förskolan men där finns ju ingen tid att gå på toan. Båda barnen måste ju med in och fullt med folk inte vill Hugo lämna leksakerna..så nej jag tar det när jag kommer hem istället.

Först sover båda barnen i bilen. Så det är lite bestyr med att lägga över Leah i vagnen och få in Hugo på bra humör. Kommer in och börjar greja och plocka i köket. Kommer på att just det! Jag är ju kissnödig! Ska gå upp och ser då massa burkar som står på hallbyrån, tar med mig dem och springer ner med dem till matkällaren där de ska vara. Upp igen och trampar i värsta högen med grus. Fram med dammsugaren och dammsuger hela undervåning. Ja nu när jag ändå är igång kan jag ju ta övervåningen också. Går upp och dammsuger där med. Och när jag ska ta och dammsuga inne på toan, jag kanske ska kissa nu när jag är där? Ser då att Leah levt rövare med toarullarna och sätter mig ner på golvet och börjar rulla ihop dem igen.

Hugo ropar att han vill ha vatten. Ner igen och sen ut och kika till Leah som jag tyckte lätt ute i vagnen men det var lugnt som tur var. Sen frågar jag Hugo vad han vill ha till lunch. Tar upp mat ur frysen och då MÅSTE jag bara kissa. Springer äntligen upp på toan och gör det jag tänkt göra i tre timmar. Kissar. Så här är det alltid för mig.. Jag kissar typ två gånger om dagen. Och klockan hinner blir nio på morgonen innan jag har gått på toan första gången. Och vi går ju alltid upp rätt tidigt som ni vet... Är det här bara ett problem som jag har?

Pontus blir så irriterad för jag kan gå omkring i flera timmar och säga att jag är kissnödig men det kommer ju hela tiden en massa saker emellan på vägen till toan haha. Ja vilka problem människan har:)

//Sofie

Inga kommentarer: