19 april 2011

Promenad gånger 2

Det blev dagens motion. Var ju ute och gick med barnen en timme i förmiddags och ikväll skulle jag ta en sväng till gymmet var det tänkt. Men när jag satt i bilen på väg in och såg alla människor som var ute och gick och vad termometern stod på ringde jag Pontus och så gick vi ut på en lång promenad tillsammans hela familjen istället. Kände inte alls för att ställa mig inne på gymmet när det var närmare 20 plus grader utanför och solen som var så där kvälls fin.

Bara det att när vi gått en halvtimme eller nåt så hörs värsta smällen! Jaha det var det hjulet på vagnen. Fan, jag som inte klara mig utan syskonvagnen! Men Pontus skulle försöka fixa det imorgon, hoppas det löser sig fort och smidigt.. Fick dra vagnen tillbaka sista biten. Det gick ju men det var ju dubbelt så jobbigt.

Jaja nu blir det magövningar och sen äta något. Jag har ätit så dåligt idag. En banan, 3 smörgåsrån, två glas saft och en tårtbit (ja nästan två för Hugo åt ju inte upp sin:).. Nyttigt värre. Inte. Fan jag SKA skriva matschema, jag slarvar för mycket som det är nu. Och jag (som helt själv, jo jag är rätt stolt:) har laddat hem skrivprogram till datorn måste ju utnyttja det på bästa sätt:) Jo det får bli kvällens aktivitet efter magövningarna. Och efter jag ätit, och efter jag tagit hand om tvätten, och efter jag nattat om Leah som just vaknade...

//Sofie

Inga kommentarer: