25 april 2011

Trött tjej

Men herregud! Leah sover ännu! Klockan är nio!!! Jobbig dag igår för tjejen. Fullt upp var det:)

Först på dan var Hannah här. Vi tog en picknick i lekparken med massa bus. När barnen tröttnade tog vi och gick långpromenad med sovande barn i vagnarna. Eller ja Hugo sov i alla fall... Sen åkte vi hem hit och umgicks. Mycket trevligt.

På kvällen hade vi grillkväll här hemma som också var mer än trevligt. Massa barn och vuxna var vi. Emma och Per var här med lille Hugo, Krille och Sarah med Emma, Tina, Eddie och lille Zeb samt så dök Gunnar upp också. Blev en mycket trevlig kväll med mycket skratt och prat. Får vi göra om en annan kväll.

Så skönt med när alla har barn för då gör det inget när ens barn är lite gnälliga och en måste gå ifrån en stund, vi alla hade det ju så någon stund på kvällen haha:) Men de var så snälla alla barnen, LillHugo och Emma var de som höll ut längst och ville inte sova, men de var på gott humör så det gjorde ju inte så mycket haha.

Nu ska jag kika till min lilla dotter. Se om hon kan ha vaknat nu. Jag hör lite dåligt här nere då Pontus håller på att såga kakel till den sista biten i badrummet. Kanske ska lägga upp en bild på hur det ser ut nu? Nu är det ju lite skoj att visa upp då det har hänt lite mer synligt resultat där inne:)

//Sofie

Inga kommentarer: