21 april 2011

Helt slutkörd mamma

Mina barn vet hur de ska få sin mamma trött i alla fall. Vadå mammaLEDIG?? ?Vem kom på det dumma ordet. Det är ju mer jobb att vara hemma än jobba... Den sista tiden har varit väldigt intensiv och jag har varit helt slut om kvällarna. Senast för 5 minuter sen hade Hugo ett av sina utbrott. Han skrek och vad vi än gjorde var det fel..Tillslut erbjöd Pontus honom att få åka med till hans jobba för att fixa en grej lite fort. Så Hugo fick följa med i pyjamas och allt haha. Ja jisses.

Och Leahs tänder som är helt förjävliga. Idag har ändå varit en av de bättre dagarna den senaste tiden. Tycker inte om när Leah är så här. Hon är sig inte själv. Hon som aldrig är gnällig och mammig är det båda för tillfället. Lilla gumman. Hoppas hon är sitt vanliga glada jag igen imorgon. Hugo också. Annars går deras mamma in i vägen:) Haha nejdå de är världens bästa ungar men ibland kör de slut på sin "gamla" mamma:)

Annars har vi gått långpromenad igen. Nu gick vi hela familjen tillsammans med Krille och Emma. Så två promenader får ju vara godkänt. Hade tänkt gymma men de har ju helt värdelösa öppetider nu i påsk! Idag hade de öppet till 16, imorgon stäng, påskafton 11-16, påskdagen stäng, annandagen kommer jag inte ihåg... Japp så imorgon ska jag ta mig en tur i löparspåret. Det är ju inte helt fel det heller:)

Nu magövningar sen natti natti. Hoppas jag. Eller jag måste elda i pannan också men sen så. Ja och så måste jag se klart lyxfällan med, självklart! Men sen ska jag sova och ha en lugn natt! Pontus är ju ledig så han får ta barnen. Han ska få gå ut imorgon kväll så jag lär ju få ta barnen hela lördagen har jag en känsla av:)

//Sofie

Inga kommentarer: