22 maj 2012

Blogga lite kanske?

Vore på tiden!:)

Jag har ju jobbat idag en sväng. Inget megapass men några timmar skapade jag ihop i alla fall. Hann med ett ärende på stan också innan jag for hem till mamma som passade barnen. Käkade lunch ihop innan hon åkte hem. Mormor (min mamma alltså) hade sagt till Leah något i stil med att gungställningen skulle behöva målas (det behövs!) och nu har Leah gått och kommenterat det hela eftermiddagen. "Måla mamma!" Säger hon och pekar på gungställningen:)

Pratat med både Tina och Jennie i telefon idag också. Varit lite social känns ju bra.

Nu väntar jag på att Pontus ska komma hem samt att en tjej ska komma och köpa Leahs spjälsäng. Det är ju nämligen så att Leah fått ta över Hugos växasäng och Hugo har fått en ny *bättre begagnad*  säng. De är så nöjda så båda två:)


Funderar på att måla sängen men just nu finns det vare sig tid er ork till det. Den är ju helt okej som den är nu också:) Allt måste ju inte vara vitmålat. Fast jag funderade på om Hugo själv skulle få välja färg och jag sen väljer nyans? Gillar ju pastellfärger:) Vi får väl se. Ett överkast måste jag få tag i också. De förra är förlitet till denna sängen. Tips någon? Hugo tycker inte att det behövs överkast. Han tycker Spindelmanen är cool säger han:)

//Sofie

Inga kommentarer: