30 maj 2012

Leahs Kaniner

Den till vänster är inköpt idag och den till höger var som ny tills Leah började använda den för en månad sedan. Lite skillnad på dem:)

Leah slarvade bort sin kanin när vi var upp på Linus dop i slutet på april så då var Linus (eller om det var hans mor?) snäll och lånade ut sin (eller sin sons?) kanin till Leah. Den har varit med om både det ena och det andra under den här månaden. Trasig i sömmarna då Leah och Poker haft dragkamp om den, den har badat i hundvattenskålen samt duschat i vanliga duschen, den har blivit nerkissad samt har Leah klär ut den i sina dockkläder titt som tätt:)

Idag var vi inne på Åhléns och skulle köpa en ny kanin till Linus som Hugo kan ta mig sig nu när han och farmor ska åka upp och hälsa på. Bara det att då ville ju Leah också ha en ny kanin. Och Hugo ville minsann med ha ett gosedjur. Lite flyt ändå tänkte jag då det stod en STOR skylt mitt på hyllan bland alla gosedjuren att det var köp 3 betala för 2. Då kunde de ju få varsin utan att det skulle kosta skjortan.

Jag kollade noga och det var samma märke på alla gosedjuren och de kostade 99 kr. Plus då den stora skylten som hängde precis över. Klart man tror att det gäller just de gosedjuren. Men se det gjorde det inte. Skitsnorkig personal var det också när vi kom fram till kassan. Hade det inte varit för barnen var med och redan höll stenhårt i sina nya gosedjur hade jag bara gått därifrån...

Men men nu har Leah en ny kanin så vi kan få tvätta den gamla, Linus har en ny som han ska få och Hugo har en lila barbagosefigur som kostade alldeles förmycket. Alla barn glada och nöjda. Bara mamman som är bitter över att de egentligen skulle ha kostat mindre...Falsk marknadsföring Åhléns! Eller nåt...Irriterad blev jag.

//Sofie

1 kommentar:

Jennie sa...

Sånt där är Ellos bra på, maaassa rabatter men gäller inte på nåt, typ.