17 maj 2012

GeKås och Ullared

Var ju jag och Sandra häromdagen. Perfekt dag att åka med lite folk! Sånt tycker vi om:) Massa fint kom med hem också och plånboken den blev lite tunnare den med. Precis som det ska vara.

Så kul att åka dit jag förstår inte folk som inte tycker om det. För i Ullared finns allt! De har allt av allt och det är billigt. Därför de är bäst. Så är det.


Fyndade denna tröjan till Leah! De hade massa fint på flickavdelningen men jag fick hålla mig i skinnet. Leah har massa kläder för tillfället. Men denna fick följa med hem likaså två stycken baddräkter. Så fina så:)

Sen shoppade jag loss lite till alla bebisarna som kommit/komma skall. Nästan sorgligt att gå på babyavdelningen. Båda mina är så stora nu. Behöver vare sig nappar, flaskor, skötbädd, regnskydd till vagn eller något sånt som finns där. Stora de har blivit! Tur att jag fick handla lite där ändå:)

PS: Vi hittade ner på första försöket också! Det ni, vi brukar ju åka fel när vi ska till Ullared Sandra och jag:) Att vi hade GPS låtsas vi inte om...

//Sofie





Inga kommentarer: