24 maj 2012

Fläskpannkaka

Blir det snart här hemma. Hugo och Leah lagar mat för fullt där nere tillsammans med Pontus. 

Dagen har jag och barnen spenderat i Mjölby och Boxholm. Vad vi göra i Mjölby? Jo vi köpa både skor och underkläder till barnen. De fick välja själva vad de ville ha för motiv på kalsonger och trosorna. Men visst är det väl dyrt med underkläder till barn? Ett par kalsonger till Hugo kostar liksom 69 kr och då behöver han ju ett gäng. Säg 10 par då är det nästan 700 kr! För kalsonger, till Hugo 4 år! Jaja 3 par fick han med sig hem i alla fall. Leah också. Fast 3 par trosor. 

Köpte även sandaler till dem. Oj oj oj oj oj säger jag bara. Leah har humör den damen. Bestämd och envis till tusen är hon också. Leah visste precis vilka skor hon skulle ha. Ett par röda pumps i storlek 37. Det krävde blod, svett och tårar (okej inte blod då) innan vi tillslut kom ut med ett par sandaler som vi båda godkände. Att det skulle börja redan med sånt? Leah 2 år liksom. Hon har ju haft bestämda åsikter om sina kläder ett bra tag och nu kan man inte ens gå och köpa skor med henne utan att det ska bli tjafs.

Tur att Hugo inte är sån:) 

Var även och bjöd in oss själva på lunch hos mamma. Inte för hon verkade ha något emot det och smidigt att slippa åka hem och laga mat var det också:) 

Nu ropar mina fina att fläskpannkakan är redo att ätas. 

På återseende!

//Sofie

 

Inga kommentarer: